Cumartesi, Ekim 21, 2006

Fare Kapanı


Bayramın yaklaşması nedeniyle bizim oğlanı (Efe) sevindirelim dedik ve istediği bir oyuncağı almasına izin verdik bugün. Ben ufakken ailecek oynanan kutu oyunlarını çok severdim. O zamanlar bu tip oyunlar çok pahalıydı. En sevdiğim oyunlar Monopol, Milyoner ve Gizli Hedef'di.

Bizim oğlan henüz 5 yaşında olduğu için bu tip oyunları oynayamıyor, onun yerine okul öncesi çocukların oynayabildiği aile oyunlarını tercih ediyoruz. İşte bugün Efe Fare Kapanı isminde süper bir oyun seçti. Oynaması o kadar zevkli ki tekrar tekrar oynadık. Efe'nin başka hiç bir oyuncağından bu kadar zevk aldığımı hatırlamıyorum.

Oyunun detaylarını anlatmayacağım süpriz olması için. Yalnız oyunu kim tasarladıysa müthiş yaratıcı bir fikir bulmuş. Maalesef günümüzde orijinal fikir üreten insan sayısı o kadar az ki. Bu tip beyinlere denk geldiğimde şapka çıkartasım geliyor.

Eğer birilerine veya ailenize hediye almak isterseniz
Fare Kapanı 'nı seçin derim. Her ne kadar kutunun üzerinde 6 yaş ve üzeri dese de bu oyunu oynamak için bir ufaklığa ihtiyacınız yok. İçinizdeki çocuk size yetecektir.

İyi Bayramlar...


1 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

Buna kesin bakacağım ;)

6:48 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa